Сашо Кадиев и танцьорката Таня Тончева изглежда, че поддържат хармонични

...
Сашо Кадиев и танцьорката Таня Тончева изглежда, че поддържат хармонични
Коментари Харесай

Сашо Кадиев отново се сближи с бившата си

Сашо Кадиев и танцьорката Таня Тончева наподобява, че поддържат хармонични връзки между тях, макар раздялата им преди 2 години. Те преодоляха разликите от близкото минало и се събраха на рождения ден на щерка си, която навърши 7 години. На празненството участва и гордата баба Катерина Евро, която неотдавна се върна от отмора на Сейшелите, предава Флагман.

Кадиев също се прибра в България преди броени дни. Той беше на турне в Америка, с цел да показа постановката „ Тя, той и още двама-трима”. Докато обикаляше огромните градове в Съединени американски щати, екранната му партньорка Деси Стоянова водеше сама предаването „ Преди обед”. Дори се появиха клюки, че артистът е уволнен поради звучната ругатня против премиера, която несъзнателно изръси в ефир.

Запознати издават, че водещият е получил предизвестие, само че в последна сметка не е бил отхвърлен от работа. Сашо изиска опрощение от аудиторията и министър-председателя и даже загатна, че е бил глобен финансово поради гафа си.

В Съединени американски щати артистът бе придружаван от настоящата си другарка Ивелина Чоева, която не се отделя от него. Моделът обаче не участва на рождения ден на дребното Кате. Явно водещият е решил, че не е подходящо още веднъж да събира някогашната и актуалната.

Таня показа в мрежата няколко фотоси от празника, на които театралничи със Сашо и щерка си. На фрагментите тримата са необятно усмихнати и наподобяват доста щастливи. Кадиев обаче е безапелационен, че сантименталните усеща сред него и майката на щерка му са останали в предишното. Сега той дефинира Ивелина като „ любовта на живота си”.

Говори се, че танцьорката също има нов мъж до себе си. Наскоро тя разгласява фотография с обаятелен юноша, само че не е ясно дали това е гаджето ѝ.

Въпросният господин се споделя Емил Андонов и работи като арт шеф в известна клиника за естетична медицина. " Браво момиче, извади шанс! По-добър и хубав е от Сашето! Желая ви доста обич! ", пишат разчувствани фенки на Таня в инстаграм.

През миналите три години чернокосата красавица претърпя много тежък интервал, само че към този момент съумя да си стъпи на краката. Майка ѝ умря през 2019 година, а в края на 2020 година от COVID-19 си отиде и брат ѝ. За похлупак, Сашо Кадиев я заряза и се влюби в Ивелина, с която не стопират да показват мощните си усеща. Тончева е признавала, че най-голямата опора за нея в сложните моменти е някогашната ѝ свекърва Катето Евро, а връзките сред тях даже са повече като на майка и щерка. Актрисата я подкрепила и даже ѝ дала кураж да стартира нова връзка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР