Със здраво и сплотено семейство може да се похвали кандидатът

...
Със здраво и сплотено семейство може да се похвали кандидатът
Коментари Харесай

Съпругата на кандидат-премиера върти интересен бизнес

Със крепко и сплотено семейство може да се похвали претендентът за министър председател, излъчен от " ИТН ", написа вестник „ Галерия “.

Пламен Николов, който гордо съобщи, че България не е имала министър-председател като него, в действителност умерено може да бъде разказан като човек от народа, който до неотдавна води напълно елементарен живот. Единственото, което го разграничава от естествените жители, е че има голямо предпочитание да влезе в политиката или да стане прочут, поради което преди години се явява на кастинг за политици при Трифонов.

Специалистът в търговията с шнорхели и плавници е женен за поетесата от Шумен Бояна Николова, от която има две деца – момче и момиче. Баткото Никола е възпитаник в елитна столична гимназия.

Познати на двойката разкриват, че искрите сред Пламен и Бояна припламват точно в Шумен, където бъдещият политик и обичаната му приключват междинното си обучение. За брачната половинка на възможния министър председател се знае, че има издадена стихосбирка „ Думи в сребърна кутия “. Бояна се занимава с лирика от много години, като още през 2004 е открита от огромния Любомир Левчев.

„ Тогава първоначално ме впечатли със своята свежа автентичност и непосредственост до естествените звезди. Днес литературата ни, жадна за нови пътища, ще открие в тази „ Кутия “ нови съкровени съкровища от думи. Вярвам, че бялата птица на Бояна ще покаже пролетта даже на моята есен “, написа Левчев за стихосбирката на Бояна, която е израснала в фамилията на учителка по литература и термист.

От профила на поетесата в професионалната обществена мрежа LinkedIn научаваме обаче, че тя не се занимава единствено с писане. Бояна заема длъжността бранд управител в компания, представител на серия натурални хранителни добавки на растителна основа. Сред продуктите, които предлага, има такива за възстановяване на съня, паметта, функционалността на простатата, както и за по-лесно и безболезнено пречистване на стомашно-чревния тракт.

Впрочем, в случай че Пламен Николов стане министър председател, Бояна ще е вторият човек, обвързван с политиката, който се грижи и за вярната функционалност на червата ни. Преди години някогашният длъжностен министър-председател Огнян Герджиков написа стихче, озаглавено „ Запек “, въодушевен от стомашните проблеми на внука си Александър. „ Без да мислиш, / без да чакаш, / би трябвало ти да се изакаш “, гласеше именитото създание на Герджиков.

Иначе свободното си време актуалният претендент за министър председател Пламен Николов и жена му отделят за децата си – провеждат си разходки в гората и пътувания из страната. Страстни фенове са на рок музиката и когато решат да разпускат, могат да бъдат засечени в прочут рок бар, който се намира наоколо до Южния парк в столицата.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР