Със заповед на служебния министър-председател Гълъб Донев за заместник-министри на

...
Със заповед на служебния министър-председател Гълъб Донев за заместник-министри на
Коментари Харесай

Премиерът Гълъб Донев назначи трима зам.вътрешни министри

Със заповед на служебния министър-председател Гълъб Донев за заместник-министри на вътрешните работи са назначени Моника Димитрова-Бийчър, Емил Ганчев и Венцислав Катинов, оповестиха от пресслужбата на Министерския съвет.

Моника Димитрова-Бийчър има магистърска степен по специалностите „ Право " и „ Международни връзки " от Софийския университет „ Св. Климент Охридски ". Тя е била част от екипа, който основава Агенцията по публични поръчки през 2004 година, взела участие е в процеса по договаряне на техническата рамка по Инструмента „ Шенген ". Била е началник на ръководещия орган на Оперативна стратегия „ Административен потенциал " към Министерството на финансите в интервала 2011 - 2016 година и шеф на дирекцията. Димитрова-Бийчър е била длъжностен заместник-министър на финансите от май до декември 2021 година

Емил Ганчеве заемал длъжността заместник-министър на вътрешните работи от края на януари до май 2017 година, както и в интервала май 2021 - декември 2021 година От май 2017 година до началото на 2020 година е бил заместник-директор на Бюрото по отбрана при основния прокурор. От юни 2020 година до май 2021 година е бил чиновник в Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество. Завършил е Висшия институт при Министерство на вътрешните работи със компетентност „ Право ".

Венцислав Катинове заемал поста заместник-министър на вътрешните работи от края на януари до май 2017 година, както и в интервала май 2021 - декември 2021 година От 2014 година е бил шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Плевен. Има висше икономическо обучение, приключил е Стопанската академия „ Д.А. Ценов " в гр. Свищов.
От длъжността заместник-министър на вътрешните работи са освободени Таня Петровa, Стоян Темелакиев и Ангел Симеонов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР