Със скандали завърши годишното общо събрание на Байерн. Представители на

...
Със скандали завърши годишното общо събрание на Байерн. Представители на
Коментари Харесай

Скандали в Байерн, фенове поискаха оставката на президента

Със кавги приключи годишното общо заседание на Байерн. Представители на почитателите желаеха оставката на президента на клуба Херберт Хайнер. Привържениците в залата бяха отвратени от арогантността на управлението и отхвърли да се влушат в техните молби и рецензии. На някои членове не беше разрешено да приказват на подиума за тематиката Катар.

Представителят на почитателите Михаел От изиска да бъдат взети две решения, само че това не можа да се случи поради присъствалия дребен брой делегати. Той държеше договорът с Qatar Airways да бъде преустановен. Само 790 членове на Байерн (от общо 290 000) бяха показани в залата, а за взимане на решение трябваше да има 75% представеност.

„ Можете да обжалвате в съда обстоятелството, че това предложение не можеше да бъде гласувано през днешния ден “, съобщи вицепрезидентът на Байерн Дитер Майер.

След това представителите на почитателите започнаха да скандират: „ Хайнер вън! Не ви желаеме! Ние сме Байерн, а не сте вие! Хайнер вън!”. Една жена също извика: „ Проблемът е, че не ви интересуват човешките права”.

Почетният президент на баварците Ули Хьонес, който самичък уточни Хайнер за собствен заместител беше шокиран от реакциите.

„ Първо би трябвало да преспя и по-късно мога да разясня. Но това беше най-лошото събитие на Байерн, на което съм участвал “, разгласи Хьонес пред медиите.

По време на срещата Хайнер разкри, че Байерн няма и цент обвързване и даде за образец Барселона и Ювентус, където обстановката е шокираща.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР