Със скандал може да приключи престоя на бившия треньор на

...
Със скандал може да приключи престоя на бившия треньор на
Коментари Харесай

Медии нападнаха Ивайло Петев след загубата от Украйна

Със скандал може да завърши престоя на някогашния треньор на националния тим на България Ивайло Петев, който сега е отпред на Босна и Херцеговина.

Снощи отборът му загуби с 0:2 от Украйна в последната си международна подготовка, а в отбора не беше звездата Миралем Пянич, изпъден от отбора поради това, че беше сниман да се забавлява в нощен бар в събота вечер) преди различен мач на босненците - 1:3 от Финландия, след който стана ясно, че тимът му няма да се класира на Мондиала в Катар.

Местните медии нападнаха Петев поради изключването на звездата и попитаха за какво Босна и Херцеговина не е играла с най-хубавите си играчи, което българинът дефинира като напълно свое решение.

На конференцията се чуха и въпроси за оставката на Петев, на които той не пожела да отговори и помоли публицистите да не са толкоз отрицателни, при което стартира спор в залата за конференции.

Той дефинира представянето на отбора под негово управление като " крачка напред " и разгласи, че не би трябвало самичък да дава оценка на работата си.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР