Със скандал може да приключи престоя на бившия треньор на

...
Със скандал може да приключи престоя на бившия треньор на
Коментари Харесай

Скандал с Ивайло Петев в Босна и Херцеговина

Със скандал може да завърши престоя на някогашния треньор на националния тим по футбол на България Ивайло Петев отпред на отбора на Босна и Херцеговина.

Снощи отборът му загуби с 0:2 от Украйна в последната си международна подготовка, а в състава не беше звездата Миралем Пянич. Той бе изпъден от отбора поради това, че беше сниман да се забавлява в нощен бар в събота вечер преди различен мач на босненците - 1:3 от Финландия, след който стана ясно, че тимът му няма да се класира на Мондиала в Катар.
Местните медии нападнаха Петев поради изключването на звездата и попитаха за какво Босна и Херцеговина не е играла с най-хубавите си играчи, което българинът дефинира като напълно свое решение.

На конференцията се чуха и въпроси за оставката на Петев, на които той не пожела да отговори и помоли публицистите да не са толкоз отрицателни, при което стартира спор в залата за конференции. Той дефинира представянето на отбора под негово управление като " крачка напред " и разгласи, че не би трябвало самичък да дава оценка на работата си.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР