Със сигурност много от стопаните на четириноги, ако не и

...
Със сигурност много от стопаните на четириноги, ако не и
Коментари Харесай

Домашните любимци, които мразят Коледа

Със сигурност доста от стопаните на четириноги, в случай че не и всички, имат занимателни истории, свързани с техните питомници, за които празничният дух е нещо изцяло неразбираемо.

Например фактът, че за животните няма по-голямо мъчение от коледните аксесоари, с които притежателите им постоянно ги кичат през целия месец, пробвайки се да им придадат още по-очарователен тип за следващата фотография, която имат намерение да споделят в обществените платформи.

Потребители в мрежите да вземем за пример споделят за реакцията на кучето им, когато разбра, че коледният му подарък не е нещо за ястие, а пуловер.

Трагикомична панорама...

Котките пък разопаковат коледните дарове по този начин, че ще е нужно много време, с цел да се приведат назад в положителния им празничен тип.

Други споделят: " Опитах се да направя сладка празнична фотография, на която държа в ръце домашния си любим. След към 20 фрагмента разбрах, че това е невероятно - на всички тях, хъскито ми гледаше по този начин, като че ли е препарирано... "

" Носенето на диадема с еленски рога за фотография се оказа тъкмо толкоз извънредно за кучето ни, колкото и за нашите деца. ", споделят други притежатели на домашни любимци.

Най-редовно елхите се търкалят по земята, а кучетата и котките постоянно скачат върху украсите.

В последна сметка, със напън стопаните съумяват да въдворят ред в къщата. Но и те като че ли скрито си мислят - по кое време ли ще минат празниците?...

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР