Със съпругата ми сме заедно от 10 години. Аз на

...
Със съпругата ми сме заедно от 10 години. Аз на
Коментари Харесай

Искам да помоля жена си за тройка с братовчедка ѝ, но не знам как да го направя

Със брачната половинка ми сме дружно от 10 години. Аз на 39, тя е на 36. От шест сме семейство и имаме едно дете - прелестен наследник на 5 години.

Винаги сме били настроени авантюристичен, когато става въпрос за секс. Тя обича да опитва. Обича да сменя разнообразни секскостюми, да влиза в функции. Аз също обичам. У дома тя си има цялостен долап с играчки - белезници, камшици, всевъзможни неща за в допълнение наслаждение.

Разбира се, за мен това е супер готино и аз не мога да се оплача, когато става въпрос за секс и облекчаване.

Преди известно време, когато синът ни беше на посетители при баба си, аз и брачната половинка ми си спретнахме супер сексизживяване. След това дълго си говорихме за всякакви неща. И тя ми показа, че преди години, когато е била студентка, е правила секс с най-хубавата си другарка и гаджето й.



Бях доста сюрпризиран, макар че знаех, че тя е разкрепостена и обича да опитва. Сподели ми, че е отишла рано сутринта в жилището на приятелката си, тъй като университетът бил затворен. Гушнали се, момичето било с гаджето си и очевидно гушкането е минало в освен това.

Жена ми призна, че е била пияна и сексът не бил кой знае какво. На мога да съм сигурен, че го сподели, тъй като в действителност е било по този начин, или тъй като искаше да омаловажи случилото се и ме накара да се усещам по-добре.

Каза още, че не би го направила още веднъж, само че би обмислила възможен суинг. Аз, почтено да си призная, не бих могъл да я виждам по какъв начин прави секс с различен мъж. Твърде съм ревностен. Но бих опитал тройка - с още една жена.



Половинката ми има една братовчедка - на 33 година, доста секси. Постоянно флиртува и май е подготвена на всичко в името на удоволствието. Бих бил супер благополучен да опитам с двете, само че не знам по какъв начин да го кажа на жена ми...

Какво е мнението на психолозите в този случай? Ако имате в действителност мощна връзка с половинката си, би трябвало да можете да говорите за всичко. Особено що се отнася до преживяванията в леглото. Много е значимо и двамата да желаете едно и също. В секса нещата би трябвало да носят наслаждение за всички страни и не би трябвало да бъдат принудително. Самият факт, че сте много ревностен, не е в интерес на възможна отворена връзка или суинг. Бъдете деликатни. Понякога връзките с трети страни вместо да укрепят връзката, основават много проблеми. И изваждат на повърхността неподозирани страсти и усеща.


 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР