Сърбия - Правителството на Сърбия съобщи, че се затваря летището

...
Сърбия - Правителството на Сърбия съобщи, че се затваря летището
Коментари Харесай

Ограниченията на придвижване в Европа и света към 19 март

Сърбия - Правителството на Сърбия заяви, че се затваря летището " Константин Велики " в Ниш от през днешния ден краткотрайно до последващо решение. Летище " Никола Тесла " в Белград на съображение на решение на държавното управление на Сърбия няма да бъде затворено, само че от 12, 00 часа на 19 март 2020 година краткотрайно се преустановяват всички интернационалните пътнически полети към и от това летище. Летището в Белград остава отворено за всички филантропични полети и карго транспорти, а въздушното пространство на Сърбия остава отворено за прехвръкване. Препоръчва се на пасажерите за по-подробни информации за метода на реализиране на своите права да се обръщат към самолетните компании. Към изключенията от решението на сръбското държавно управление за затваряне на границите е добавено влизането в страната на военни конвои и транспорти за военни потребности като влизането им ще бъде позволено при съществуване на съответното позволение.

Българските жители, искащи да изоставен територията на Р Сърбия и да се завърнат в родината си, могат да създадат това през сухопътната граница сред България и Сърбия за пасажери и товари на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина-Градина “ и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Връшка чука “.

Турция - От 19 март Турция затвори изцяло своите граници за влизане в страната за непознати жители, без значение националността им, като се изключи тежкотоварния трафик. Намиращите се понастоящем в Турция непознати жители ще могат да изоставен без ограничавания, по лично предпочитание. Изключения при допускането в Турция ще се вършат единствено за избрани лица - дипломати, членове на медицински екипи или при филантропични случаи, само че единствено след авансово получено позволение от способените турски здравни управляващи за всеки съответен случай. Турските жители, пребиваващи в чужбина, ще могат да се завръщат гладко в страната си. Затварянето на границите все още е без период, до второ разпореждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР