Сараево се е превърнал в призрачен град, предаде местната медия

...
Сараево се е превърнал в призрачен град, предаде местната медия
Коментари Харесай

Сараево опустя

Сараево се е трансформирал в нереален град, съобщи локалната медия Кликс

Екип на изданието от столицата на Босна и Херцеговина през вчерашния ден вечерта е снимал репортаж от централните улици на града. "Сараево опустя. По това време в центъра на града ни има големи тълпи. Сега обаче съвсем няма хора. Много от заведенията са отворени, само че в тях няма гости. Тук-там се появява по някой човек, а колите на градския превоз се движат съвсем празни ", се е посочвало още в репортажа.

Законът за ограниченията за изключителното състояние мина на първо четене

Заради панденията от ковид управляващите в Босна и Херцеговина през вчерашния ден са въвели изключително състояние за период от 14 дни. Мерките за сигурност, засегнали и доста заведения за публично хранене, са влезнали в действие от 00.00 часа през днешния ден на 18 март.

Във връзка с дейностите на държавното управление духовният лидер на мюсюлманите в Босна и Херцеговина Хюсеин Кавазович е издал документ, с който е затворил джамиите. "Молитвите да се извършат по домовете или на работните места ", е пишело в постановлението.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:



Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР