Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис се събират

...
Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис се събират
Коментари Харесай

Ще снимат продължение на сериала Сексът и градът

Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис се събират за нов сериал в функциите от " Сексът и градът ", които ги направиха известни, заяви Reuters, представена от dariknews.bg.

Героините им в този момент ще са с 20 години по-възрастни. Новият сериал ще е с 10 епизода по половин час. Той ще бъде излъчен по HBO Max. Нарича се " And Just Like That " (И просто така). Снимките ще стартират напролет.

‘Sex and the City’ Revival Confirmed at HBO Max

— Variety (@Variety)

" Израснах с тези героини и нямам самообладание да видя по какъв начин се е развил животът им с присъщата им почтеност, жлъчност, комизъм, на фона на обичания град " - сподели директорката за автентично наличие на HBO Max Сара Обри, обявявайки новия сериал.

Защо Ким Катрал, която играеше Саманта Джоунс, не взе участие в новата продукция, не се прецизира.

Сара Джесика Паркър, която е съпродуцент дружно със Синтия Никсън, Кристин Дейвис и Майкъл Патрик Кинг, пусна в Инстаграм филмов откъс за сериала.

Оригиналният сериал " Сексът и градът " е основан от Дарън Стар по романа на Кандис Бушнел. Първият епезод е излъчен през 1998 година Следват шест сезона. Заснети са и два пълнометражни кино лентата, излезли на екран през 2008 година и 2010 година, и една серия, предшестваща събитията, излъчена през 2013 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР