Сър Греъм Уотсън, дългогодишен лидер на партията на европейските либерали

...
Сър Греъм Уотсън, дългогодишен лидер на партията на европейските либерали
Коментари Харесай

Сър Греъм Уотсън: Гласувайте за Филиз Хюсменова

Сър Греъм Уотсън, дълготраен водач на партията на европейските либерали АЛДЕ, първият английски либерал-демократ, определен директно във всеобщи избори за Европейски парламент, прикани варненци да гласоподават за Филиз Хюсменова – лидер на листата на Движение за права и свободи в района.

„ Аз съм Греъм Уотсън и съм някогашен водач на либералите в Европа. И съм тук, с цел да ви прикани да гласувате за Филиз Хюсменова на идните избори “ - съобщи във видеобръщение някогашният евродепутат с двадесет годишен стаж в Европейския парламент. „ Излезте и дайте гласа си за Филиз. Зная, че тя ще го оползотвори умно, във ваша изгода “ – приканва удостоеният с рицарско звание шотландец.
-->
Сър Греъм Уотсън е имал достойнството, както неведнъж е заявявал, да работи с ръководителя на делегацията на Движение за права и свободи в Европарламента Филиз Хюсменовая. В обръщението си, той споделя, че я познава и „ че тя е извънредно работлив, доста умел и безрезервен човек “.

Съвместната активност на двамата датира от преди приемането на България в Европейския съюз, и това му дава убеденост, че „ Тя знае къде принадлежи бъдещето на България – в Европейския съюз и в построяването на прогрес. Тя знае и съществуващата заплаха от крайнодясното крило в политиката – прибавя сър Уотсън.

По време на предизборната акция Филиз Хюсменова получи поддръжка и от някогашния белгийски министър председател Ги Верхофстад, и от сегашния член на Бюрото на група „ Обнови Европа “ в Европарламента - испанката Изаскун Билбао.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР