Сапуненият сериал с интимните драми между Кирил Петков, жена му

...
Сапуненият сериал с интимните драми между Кирил Петков, жена му
Коментари Харесай

СКАНДАЛ! Любовницата Лена разтрогна брака на Киро! Сърдита е, липсва на важни събития

Сапуненият сериал с интимните драми сред Кирил Петков, жена му Линда и шефката на кабинета му и говорителка на държавното управление Лена Бориславова. които доближиха кулминационната точка си в самолета, с който българската делегация отпътува за срещата с папата в Рим, имат нова серия, предава ПИК.

След като брачната половинка на Кирил Петков в последния миг изненадващо нахлула в готовия за политане аероплан и изгонила оттова Лена Бориславова, за която настойчиво се приказва, че има повече от служебни връзки с Просто Киро, самата Бориславова не просто се отписала от делегацията. Но и в понеделник не се появила на работа в Министерския съвет.

Прокудената дама, която до момента придружаваше премиера на всички места и даже иззема функционалностите му по време на служебните му срещи, както настояват осведомени, не се появи и на празничното шествие по случай 24 май, предвождано от Кирил Петков дружно с министри от кабинета му и един от мандатоносителите му Настимир Ананиев.

Нямаше я и на тържеството към паметника на светите братя Кирил и Методий пред Народната библиотека.

Гости на вечерния банкет, който президентът Румен Радев обичайно дава по случай Деня на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност в Бояна, настояват, че озлочестената Лена не е била и измежду тях. На формалното събитие Кирил Петков още веднъж беше съпроводен от брачната половинка си Линда Макензи, както в Рим.

Днес Кирил Петков отпътува за Световния стопански конгрес в Давос. Според откритите правила шефът на кабинета на държавното управление би трябвало да съпровожда премиера да сходни конгреси. Засега обаче не се знае дали Лена Бориславова е тръгнала с него. И дали през днешния ден няма да отиде на работа в Министерския съвет.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР