Съпругата на парагвайския футболист на Клуб Олимпия Иван Торес –

...
Съпругата на парагвайския футболист на Клуб Олимпия Иван Торес –
Коментари Харесай

Кошмар! Убиха съпругата на парагвайски футболист

Съпругата на парагвайския футболист на Клуб Олимпия Иван Торес – Кристина Вита Аранда беше убита по време на концерт. Тя беше откарана по неотложност в болничното заведение с рана от патрон в главата, само че малко по-късно беше установено, че е умряла.

Кристина Аранда има три деца от Иван Торес.

Левият бек Торес също е бил на концерта и е оказал помощ на жена му да бъде откарана до локалната болница.

Моделът и футболистът оповестиха неотдавна, че възнамеряват да се разведат след 10 години брак.

Смята се, че красивата брюнетка е станала жертва на кръстосания огън на престрелка във ВИП зоната в амфитеатъра „ Хосе Асунсион Флорес “ в парагвайската столица Асунсион. Стрелбата в неделя към момента се проверява от полицията и прокуратурата.

Мъж на име Маркос Игнасио Рохас Мора също почина, като непотвърдени известия гласят, че плануваната цел е бил дилър на опиати, разпознат на място като Едерсон Салинас Бенитес.



Четирима души на възраст сред 23 и 40 години също бяха простреляни и са настанени в болница.

Твърди се, че Иван Торес, който стартира кариерата си в Серо Портеньо, преди да подпише с най-големия противник Клуб Олимпия през декември 2014 година, е претърпял паническа офанзива, само че е незасегнат.

На фрагменти на локалната телевизия се вижда по какъв начин една от жертвите е изнесена от амфитеатъра на носилка от охранители и парамедици, до момента в който мъж, който също наподобява е ранен, е воден към излаз от двама мъже, които му оказват помощ да се предвижи.

Потвърждавайки гибелта на 29-годишната Кристина, шефът на болница Итаугуа Насионал Йоланда Гонсалес сподели: „ Тя беше интубирана, когато дойде и бяха направени опити да я реанимират в продължение на минимум 25 минути, откакто изпадна в сърдечен арест. Тя умря след дългите опити да бъде избавен животът ѝ. “
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР