Съпругът на Сашка Васева Христо Бакърджиев се включи чрез видеовръзка

...
Съпругът на Сашка Васева Христо Бакърджиев се включи чрез видеовръзка
Коментари Харесай

Сашка Васева пред bTV: Нямам дарителска сметка, не съм събирала пари

Съпругът на Сашка Васева Христо Бакърджиев се включи посредством видеовръзка в предаването " Тази събота и неделя ", с цел да показа детайлности за здраволсовното положение на обичната певица. Той сподели, че двамата са в Германия сега.

" Пожелавам си здраве. Имам планувана интервенция скоро. Имам потребност единствено от любовта на публиката. Нямам дарителска сметка ", сподели Сашка Васева.

" Прогнозите на лекарите са удобни. Зрението ще се възвърне ", добави певицата.

Сашка Васева съобщи, че до момента не е употребила дарителски сметки и в случай че някой събира пари от нейно име, то това е машинация.

" Състоянието е сериозно, заболяването напредва, би трябвало незабавно да се подхващат дейности - само интервенцията може да докара до добър край и да избави индивида ", сподели Бакърджиев.

" Около 90 000 евро ще бъде началната сума, нужна за интервенция. Диагнозата е израстък в мозъка ", добави той.
https://btvnovinite.bg/video/news/folk-pevitsata-sashka-vaseva-s-izpoved-pred-btv.html

" Много другари предложиха помощ. Ние със лични сили опитваме да успеем. Ще обявим, в случай че има потребност някой да помогне на Сашка ", сподели брачният партньор й.

" Тя постоянно се държи духом, в никакъв случай не се предава. Със сигурост ще се бори, с цел да пребори този сериозен миг в живота ", добави Бакърджиев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР