Съпругът ми издържа свекървата. Тя си доведе любовник и вече

...
Съпругът ми издържа свекървата. Тя си доведе любовник и вече
Коментари Харесай

Свекървата иска пари от съпруга ми всеки месец

Съпругът ми устоя свекървата. Тя си докара ухажор и към този момент не желае да се грижи за внучката си.

Когато ни идва на посетители, постоянно споделя, че апартаментът е в доста неприятно положение. Веднъж й споделих, че може да ни купи нови мебели, в случай че толкоз не й харесват старите. Но отвърна, че самата тя има потребност от помощ.

Неотдавна пристигна с неприятната вест, че е изгубила работата си и ни помоли да й помогнем.

Съпругът ми устоя свекървата. Една трета от заплатата му отива за майка му. Всичко щеше да бъде наред, в случай че тя не си беше довела ухажор.

Той се реалокира доста бързо при нея, откакто тя го поканила, с цел да не харчи непотребни пари за апартамент чартърен. Иван оставил къщата на някогашната си брачна половинка.

Откакто живеят дружно свекърва ми все по-рядко остава с внучка си. Върнах се на работа и имах потребност от поддръжка, предишния месец щерка ми се разболя, трябваше да остане с нея за няколко дни, до момента в който брачният партньор ми и аз бяхме на работа. Първите два дни свекървата пристигна да се грижи за щерка ни. А на третия – нямаше и диря от нея. Закъснявах за работа, звънях й, само че тя не вдигаше.

Вижте още: Задължения на порасналите деца към родителите

При следващото позвъняване ми отговори любовникът й и ми сподели, че тя не ни дължи нищо и затвори. Трябваше да си взема почивен ден от работа, не мога да ви опиша какъв брой се ядосах. На идващия ден помолих една съседка да се грижи за щерка ми против дребна сума. Тя се съгласи.

В началото на месеца свекърва ми се обади на сина си и попита за какво не превежда пари по нейната карта, както прави всеки месец. Тя и нейният сътрудник разчитаха на тези средства. Съпругът ми й отговори, че не им изискуем нищо. Ако няма време за личните си деца, дано разчита на своя фаворит. Вярвам, че брачният партньор ми е постъпил вярно, в този момент не поддържаме връзка със свекърва ми.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР