Съпредседателят на сдружението на българите в Република Северна Македония Шемето

...
Съпредседателят на сдружението на българите в Република Северна Македония Шемето
Коментари Харесай

Ексклузивно: Битият Бекир от Струга с първо интервю за българска медия

Съпредседателят на сдружението на българите в Република Северна Македония " Шемето " Бекир Кадриески, който беше пребит от непознати в град Струга, е с кръвоизлив в стомаха и ще бъде докаран за обстойни прегледи във Военна академия в София. Бекир приказва извънредно пред " Фокус “.

Кадриески беше обичай, ритан и обиждан на етническа основа с думите " замърсен българин ". Това е следващият случай на нахлуване над българин в РСМ.

Потърсихме Бекир още във вторник, часове след случая, само че той изясни, че е на мощни блокоуспокояващи и не може да приказва. Днес той даде първото си изявление за българска медия за " Фокус “ .

" Имам кръвоизив в стомаха. Какво да ми споделят в болничното заведение, затворен съм в стаята и просто стоиш и чакаш. Тук отварят вратата, питат по какъв начин си и затварят. При нас това е медицината “, разказа Бекир грижите в болницита в Струга. " Консулът беше при мен, идват и мои другари, които би трябвало да ме водят във Военна болница в София. Тук не са заинтересувани. Стоиш и си чакаш единствено и това ми е проблем в този момент, не се чувствам добре. Може би идва от стомаха, не ми направиха ЕКГ, не знам какво ще стане. Ще дойда във Воненна воблинаца в София, с цел да ми създадат фотоси. Не знам подробнсти по какъв начин ще дойда, през днешния ден ще се реши дали ще дойда с хеликоптер или с автомобил “, сподели от той за " Фокус “ .

" Всеки един, нападнал български хора тук в Македония, го изкарват анормален. Как пък всички, които вършат проблеми на нас, ги изкарват ненормални? Ако някой е анормален, да го оставят в психиатрична болница. Това би трябвало да се спре: да няма никакви диалози, да се спре връзката с Македония, бизнес, всичко да се спре. Сега дали македонските управляващи ще ме изкарат и мен наркоман, както изкараха Християн Пендиков? “, пита риторично Кадриески.

Бекир през днешния ден е рожденик и се надява да успее да види своите близки даже за малко и болничната стая. Екипът на " Фокус " му пожелава здраве и бързо възобновяване!

Очаквайте детайлности!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР