Съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов обяви, че обединението няма

...
Съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов обяви, че обединението няма
Коментари Харесай

Иванов от “Росенец”: Няма да подкрепим правителство без ясно отношение към Сарая

Съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов разгласи, че обединяването няма да поддържа държавно управление, което няма ясно отношение към превзетата от Движение за права и свободи и сътрудниците на Държавна сигурност страна. В директно включване от “Росенец” тъкмо една година след дебаркирането на плажа там, Иванов и Ивайло Мирчев потвърдиха главните червени линии за включване в бъдещо ръководство.

Те включват статута на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган, на Движение за права и свободи, наличието на сътрудници на Държавна сигурност в политическия живот, равното отнасяне на всички български жители по отношение на закона и следствието дали „ Лукойл “ е избягвал заплащането на налози.

„ Нашето внимание тук не е тъй като има данъчни или устройствени проблеми с парцелите на Доган. Тук се вижда паралелната власт в България. Тук намира своето директно проявяване и можем да я вкараме в двубой “, съобщи Христо Иванов от плажа, където предходната година бе изблъскан от гардове на НСО и където българското знаме беше захвърлено.



Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР