Санкциите срещу Русия са цената за нейната независимост и суверенитет.

...
Санкциите срещу Русия са цената за нейната независимост и суверенитет.
Коментари Харесай

Песков: Санкциите срещу Русия са цената за нейната независимост и суверенитет

Санкциите против Русия са цената за нейната самостоятелност и суверенитет. Това сподели прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков в изявление за иранската държавна телевизия и радио, откъс от който беше показан в понеделник в ефира на телевизионния канал " Россия-24 ", предава ТАСС.

Според Песков, сходно на Техеран, Москва е привикнала със глобите от руската ера и общият брой на рестриктивните мерки против страната от руско време " евентуално се мери в хиляди ".

" Но евентуално това е цената, която и нашата страна, и Иран заплащат за своята самостоятелност и за своя суверенитет. Имаме една сентенция в Русия: " Казват, че всичко, което не ни убива, единствено ни прави по-силни ", добави още Песков.

В изявлението, което Песков даде на ирански публицисти в навечерието на визитата на съветския президент Владимир Путин в Техеран, представителят на Кремъл означи, че Иран е бил под разнообразни наказания от няколко десетилетия и „ към този момент се е приспособил добре към развиването, подобряването на благосъстоянието на своя народ, макар всички тези ограничавания, които са безусловно противозаконни от позиция на интернационалното право “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР