Санкциите, наложени на Русия заради инвазията в Украйна, няма да

...
Санкциите, наложени на Русия заради инвазията в Украйна, няма да
Коментари Харесай

Шолц втвърди тона и постави ултиматум на Путин

Санкциите, наложени на Русия поради нашествието в Украйна, няма да бъдат анулирани, до момента в който Москва не подписа спокойно съглашение с Украйна, съобщи немският канцлер Олаф Шолц и добави, че от Киев зависи какъв мир желае, съобщи „ Ройтерс “.

В изявление за немската социална телевизия Цет Де Еф Шолц сподели, че съветският президент Владимир Путин си е направил неправилно сметките, в случай че е очаквал, че ще може да придобие територия от Украйна, да разгласи завършек на военните дейности и след това западните страни да анулират глобите.

" Не е премислил задоволително цялата си интервенция в Украйна. Той не е мислел, че Украйна ще се съпротивлява по този начин. Не е мислел, че ще подкрепим Украйна по този начин, че да може да издържи толкоз дълго. Няма да отменим глобите, в случай че не подписа съглашение с Украйна, само че не и мир под диктат ", добави Шолц.

Германският канцлер съобщи още, че няма проекти да посети Киев, откакто планувана аудиенция на президента Франк-Валтер Щайнмайер беше анулирана поради възражения на Украйна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР