Санитар, който почти 5 години блудствал с малолетно момиче, е

...
Санитар, който почти 5 години блудствал с малолетно момиче, е
Коментари Харесай

Видински санитар 5 години блудства с 9-г. момиченце и накрая...

Санитар, който съвсем 5 години блудствал с малолетно момиче, е наказан по бързата процедура. Това оповестиха от Апелативна прокуратура - София.

40-годишният Р.М. работел като санитар в Центъра за остарели хора във Видин. Мъжът имал дългогодишно другарство със собствен съселянин, който със брачната половинка си отглеждал три деца. Помагал на това семейство, когато било финансово затруднено.

На 21.05.2020 година в Детска педагогическа стая – Видин постъпил сигнал от Държавна организация за протекция на детето, с който се уведомявало за постъпили данни за дете в риск. Касаело се за деветгодишно момиче, живеещо в село във Видинска област, с което непосредствен на фамилията му правил блудствени дейности. Незабавно било изтънчено подпомагане от способените органи.

В хода на следствието по случая от свидетелските показания е било открито, че Р. М. постоянно купувал на дъщерята на приятелското му семейство „ вафли, сладоледи и други вкусни неща “, „ кукли, колички и други играчки “. Откакто момичето ходело на детска градина от 2015 година, мъжът го водел и го прибирал от там, а по-късно и от учебно заведение. Купувал му закуска, давал му пари. Детето било споделяло на няколко лица за блудствените дейности, които Р.М. правил с нея, както и че я заплашвал. Други очевидци са заявявали, че им предписание усещане, че момичето било обезпокоеното, нервно, плачело, задавало въпроси, не отговарящи на възрастта му.

По досъдебното произвеждане, като очевидец при разпит в „ Синя стая “, извършен в наличието на арбитър, деветгодишната ученичка разказала по какъв начин Р.М. се грижел за фамилията й, като давал пари. За първи път мъжът направил блудствените дейности с нея, когато била на пет години. Принудил я към това със закани, че „ ще вкара родителите ѝ в пандиза, а братята ѝ - в дом за обществени грижи “. Не споделяла за протичащото се в дома му, заради боязън за околните си.

Осъщественото от подсъдимия Р.М. действие съставлява изключително тежък случай, разкриващ извънредно висока степен на социална заплаха. През нескончаем интервал от време – към пет години, той правил блудствените си дейности, срещу волята на малолетното дете, като нямал желание да ги прекратява.

Съдът е признал Р.М. за отговорен и му наложил наказване от 9 години „ отнемане от независимост “ при „ непоколебим “ режим на изтърпяване. С оглед съкратеното правосъдно разследване, на съображение член 58а, алинея 1 от Наказателен кодекс, то е редуцирано с 1/3, а точно – шест години „ отнемане от независимост “. Осъдителната присъда предстои на обжалване пред въззивната инстанция.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР