Сандвичите могат да бъдат полезни. Светът е обхванат от истинска

...
Сандвичите могат да бъдат полезни. Светът е обхванат от истинска
Коментари Харесай

Как да приготвим полезни сандвичи

Сандвичите могат да бъдат потребни. Светът е обзет от същинска фикс идея по сандвичите – даже италианците, които са последователи на готвената храна, натъртват на панини и брускети.

Можете елементарно да извършите здравословни сандвичи, като замените майонезата с лек сос и намажете с нея диетичен самун. Белият самун не е подобаващ за изработката на здравословен сандвич.

Пълнозърнеста или ръжена филийка е идеалната основа за сандвича. Добавете лук, моркови, кълнове, китайско зеле. Използвайте за сандвичи единствено прокиснал един ден самун.

Преди изработката на сандвича леко запечете филийките в тостер или на тиган без лой. Не изрязвайте кората на хляба, защото тя съдържа доста потребни субстанции.

За да е апетитен здравословният сандвич, забравете за маргарина, майонезата и палмовото масло. Заменете ги с краве масло, нискомаслена сметана, зехтин, меко сирене.

 Как да приготвим потребни сандвичи

Вместо със сос можете да намажете филийката с меката част на авокадото. Върху него настържете моркови или нарежете домати и краставици. Зеленчуците ще оказват помощ на организма ви по-лесно да усвои белтъчините в месото и рибата.

В заведенията за бързо хранене сандвичите са с топено сирене, кисели краставички и месо, което е извадено доскоро от фризера. Трудно може да се приказва за потребните качества на такава храна.

Ако желаете апетитен и здравословен сандвич, пригответе си кюфте на пара, с цел да не е пържено, и нарежете на кръгчета моцарела или друго полутвърдо сирене.

Запечете филе от сьомга, пъстърва или използвайте консервирана риба звук. Забравете за колбасите в сандвича, защото те не съдържат изключително потребни субстанции.

Наблягайте на естествените артикули без консерванти, оцветители и подобрители на усета. Пример за здравословен сандвич е италианската брускета – печена филийка, натъркана с чесън и поръсена с подправки и кубчета домати.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР