Samsung Display, дъщерното дружество, което произвежда екраните на компанията, показа

...
Samsung Display, дъщерното дружество, което произвежда екраните на компанията, показа
Коментари Харесай

Samsung с дисплей, който може да се сгъва на 360 градуса.

Samsung Display, дъщерното сдружение, което създава екраните на компанията, сподели новия първообраз на екрана и пантата на CES 2023. Дисплеят „ Flex In & Out “ може да се върти на 360 градуса, което значи, че може да се сгъва във вътрешността и на открито, написа  The Verge.

В допълнение, екранът се предлага с друг дизайн на панти, който се допуска, че основава доста по-малко забележима дипла. Това е по този начин, тъй като „ пантата с водна капка “ може да разреши на екрана да образува по-свободна форма – като водна капка – когато е прегънат във вътрешността. Тази по-фина панта също би основала по-малко напрежение върху екрана.
-->
Това не е първият път, когато Samsung Display демонстрира първообраз „ Flex In & Out “, включващ дизайна за прегъване във всички направления. През 2021 година екран „ Flex In & Out “ също се появи на Международната среща за осведомителни екрани (IMID) в Южна Корея. Подходът обаче беше друг и екранът се сгъwа като „ S “ с голям брой сегменти. От Galaxy Z Fold 4, който беше пуснат през август 2022 година, линията Fold на Samsung към момента употребява екрани, които се сгъват единствено
Всичко за Вашата сватба
в една посока.

Възможно е обаче новият екран да се появи в идния Samsung Galaxy Z Fold 5.

Дизайнът ще поправи това, което някои виждат като дефектната " U " -образна панта на  Galaxy Z Fold 4  и  Galaxy Z Flip 4, която основава изпъкнала дипла. Това също би направило Galaxy Z Fold 5 по-сходен с съперниците на сгъваем смарт телефон с по-малко изпъкнали гънки, като Oppo Find N2 и  Motorola Razr от трето потомство.

Все още не е известно по кое време Samsung ще пусне Z Fold 5, макар че се чака да стане дружно с Galaxy Z Flip 5 през август. Междувременно всички погледи са ориентирани към новата серия Samsung Galaxy S23, която Samsung ще пусне на пазара по време на предстоящото  събитие Galaxy Unpacked  на 1 февруари.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg