Самородни, широкоспектърни и винаги свободни, No More Many More са

...
Самородни, широкоспектърни и винаги свободни, No More Many More са
Коментари Харесай

No More Many More празнуват 10 години с нова песен и голям концерт в София

Самородни, широкоспектърни и постоянно свободни, No More Many More са научили доста за десетилетие на българската музикална сцена, само че едно е несъмнено – различната група не прави взаимни отстъпки със стила си и запаметяващите им мелодии, мощни текстове на български и отличителни мъжки двугласия са разпознаваеми освен от техните почитатели. 


-->
Артистичната независимост е сапуненото мехурче, което се носи във въздуха към този момент 10 години към фронтмена, главен композитор и текстописец на бандата Методи Кръстев и увлича публиката. А No More Many More са обичани и поради своята дейна гражданска позиция и отзиви, които самоуверено показват в песните си от 2013 година. 

Днес, 10 години по-късно, No More Many More не престават систематично и непрекъснато напред и носят любовта към музиката и протеста в сърцата си. В този значим миг от кариерата си,  групата ще зарадва почитателите си с съвършената музикална вечер - концерт и премиера на нова ария. „ Няма някогашни хъшове “ ще прозвучи за първи път онлайн на 28 септември в клуб Stroeja Open Air, където No More Many More се качват на сцената, с цел да честват с доста другари, част от които ще се включат и с изненадващи осъществявания дружно с бандата.

В новия план групата си партнира с артиста Валери Йорданов и неговата щерка - Яна Йорданова, която също пее в парчето. Музикалното видео, на което Валери е и режисьор, съчетава документални фрагменти от работата на групата в студиото, както и кадри от „ Хъшове “ на режисьора Александър Морфов. Песента е директно обвързвана с борбите в Народния спектакъл и отразява и публичния пейзаж в страната. Групата застава в поддръжка на позицията на Валери, с който, като се изключи че са близки другари, работят и по саундтрака на кино лентата „ Шекспир като улично куче “, спечелил шест награди „ Златна Роза “ предходната есен.  Театралният и кино артист, визионер и режисьор споделя, че е почитател на бандата точно поради чувството за чест и смисъл, което споделя с тях. 





На 28 септември в Stroeja Open Air No More Many More и Валери Йорданов ще създадат и видеото към  „ Няма някогашни хъшове “, което ще бъде налично за всички на другия ден в 11:00 в YouTube канала на бандата.



Събитието е без вход, само че всеки може да поддържа групата по един или различен метод, а детайлите във  

Фейсбук:  

Instagram:  

YouTube:

Press & Management:
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР