Самолетостроителният концерн Боинг (Boeing) е завършил софтуерния ъпдейт за самолетите

...
Самолетостроителният концерн Боинг (Boeing) е завършил софтуерния ъпдейт за самолетите
Коментари Харесай

Боинг е завършил софтуерния ъпдейт за 737 МАКС

Самолетостроителният тръст Боинг (Boeing) е приключил софтуерния ъпдейт за самолетите си 737 МАКС (737 MAX) и е провел 207 изпитателни полета с новото програмно поръчителство, осведомиха международните организации.

Боинг се надява, че ъпдейтът ще бъде утвърден от Федералното ръководство за авиация на Съединени американски щати (FAA), което ще разреши да бъде обновено потреблението на модела за цивилен полети, показва ДПА.

Самолетите 737 МАКС бяха спрени от придвижване в целия свят през март след две произшествия - в Индонезия и Етиопия, лишили живота на общо 346 души.

Боинг посочи, че 207-те изпитателни полета са присъединили над 360 летателни часа. Сега компанията дава спомагателна информация по искане на ръководството за това, по какъв начин водачите взаимодействат с контролните системи и екраните при разнообразни сюжети за развиване на полета и други данни.

След като настояванията бъдат изпълнени, Боинг ще работи дружно с ведомството, с цел да насрочи изпитателен полет за сертификация и предаване на окончателната сертификационна документи.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР