Само след 2-3 месеца правителството вече може и да го

...
Само след 2-3 месеца правителството вече може и да го
Коментари Харесай

Гешев сваля кабинета? Сензационна прогноза

Само след 2-3 месеца държавното управление към този момент може и да го няма, такава е актуалната действителност.

Ако държавното управление се трансформира последователно в пленник на правосъдната промяна, в случай че те не съумеят доста бързо да намерят решение с проблема с прокуратурата, с пълномощията на основния прокурор и със самия него, в случай че те не съумеят да сменят Иван Гешев, Гешев ще смени държавното управление.

Това съобщи в студиото на „ Тази събота “ по БТВ някогашният народен представител от Българска социалистическа партия и някогашен представител на служебните държавни управления на премиера Стефан Янев Антон Кутев.

„ Ако до май не покажат действителни резултатите, по този начин ще се сгъсти обстановката към държавното управление, че въобще не е ясно дали ще оцелее и обединението и държавното управление.

Реформи могат да се вършат единствено при първите 2-3 месеца от ръководството на държавното управление, тъй като по-късно ти към този момент нямаш публично довери, всяка промяна е обвързвана със опозиция в системата.

Почнеш ли да правиш промени, когато нямаш публично доверие, ще ти вдигнат митинги и ще те смъкват. Т.е. мина към този момент повече от месец. Ключовите промени, които трябваше да стартират, не са стартирани “, добави той.

Кутев няма никакво подозрение, че Българска социалистическа партия е подкрепила Румен Радев за втория президентски мандат, само че различен е въпросът дали управлението в лицето на Корнелия Нинова го е подкрепило.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР