Само седмица остава до премиерата на най-новия филм на Стефан

...
Само седмица остава до премиерата на най-новия филм на Стефан
Коментари Харесай

Полицаите ще имат възможността да гледат първи филма „В кръг“

Само седмица остава до премиерата на най-новия филм на Стефан Командарев, „ В кръг “ , който потегля по кината на 8-и ноември. Преди това обаче екипът прави редица специфични прожекции в страната. Първи в България гледаха кино лентата във Варна в границите на фестивала „ Златна роза “ . Там „ В кръг “ завоюва три награди, измежду които и тази на публиката. Тази седмица екипът се среща със феновете в Пловдив, Стара Загора и Бургас, а другата седмица следва церемония премиерата в София, както и специфична прожекция в „ Дом на киното “ .

По-специално внимание ще се обърне на служителите на реда, които ще имат опцията да гледат кино лентата първи в София, на специфична прожекция проведена на 5-и ноември.

„ Синдикалната федерация на чиновниците на Министерство на вътрешните работи доста ни оказа помощ и продължава да го прави. Те са с нас още от развиването на сюжета, съветваха ни по време на фотоси, а в този момент имаме и обща акция, с която събираме истории с полиция. С тази специфична прожекция желаеме да им благодарим и несъмнено да чуем мнението им за кино лентата “, споделя Стефан Командарев.

„ В кръг “ е вторият филм от плануваната трилогия след реализацията на „ Посоки “. Той споделя историите на три двойки патрулиращи служители на реда в нощна София. В лентата ще забележим Ирини Жамбонас, Павел Поппандов, Асен Блатечки, Иван Бърнев, Васил Василев–Зуека, Стефан Денолюбов, Стоян Дойчев, Герасим Георгиев–Геро, Николай Урумов, Анастасия Ингилизова, Ованес Торосян и други Режисьор е Стефан Командарев, оператор Веселин Христов, сценаристи Симеон Венциславов и Стефан Командарев, продуценти Стефан Командарев и Катя Тричкова за „ Арго Филм “.

„ В кръг “ потегля по кината в България на 8 ноември и се реализира с медийната поддръжка на NOVA и поддръжката на ИА „ Национален кино център “, Столична община, фонд ЕВРОИМАЖ, Сръбски кино център, Илиян Рангелов, КИА Моторс България и в партньорство със Синдикалната федерация на чиновниците на Министерство на вътрешните работи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР