Само през месец октомври заснетите скоростни нарушения на ремонтирания път

...
Само през месец октомври заснетите скоростни нарушения на ремонтирания път
Коментари Харесай

Над 1100 скоростни нарушения са заснети за месец на пътя Пловдив - Пазарджик

Само през месец октомври сниманите скоростни нарушавания на ремонтирания път Пловдив - Пазарджик са повече от 1 100, оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи Пловдив.

От Пътната полиция показват, че ще бъдат безкомпромисни към водачите, които се пробват да трансфорат ремонтирания сектор на Пазарджишко шосе в скоростна права. "Добрата инфраструктура подготвя към съвсем двойно превишение на оптимално допустимата скорост в сектора, като са снимани извършители със скорост от 136 км.ч. ", разяснява началникът на Охранителна полиция- ком. Виктор Празов.

От полицията напомнят, че надзор в секторите с централизация на ПТП се прави с всички налични механически средства. Използването на нови мобилни устройства за определяне на нарушаванията на скоростта- така наречен триноги, подсигурява този надзор в 24 часов режим на работа. Бързата обработка на сниманите нарушавания води до навременното определяне на причинителите им и вдишване на съответната законова отговорност от тяхна страна.

ОДМВР Пловдив приканва да пазим човешкия живот, да бъдем дисциплинирани на пътя, да не бъдем самонадеяни и да покажем съпричастност като участници в придвижването.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР