Само няколкостотин души се включиха в демонстрация в подкрепа на

...
Само няколкостотин души се включиха в демонстрация в подкрепа на
Коментари Харесай

Вашингтон скандира: Тръмп е нашият президент

Само няколкостотин души се включиха в проява в поддръжка на американския президент Доналд Тръмп, която бе рекламирана като "майката на всички манифестации ", заяви Fox News.

Имаше няколко напрегнати момента във Вашингтон, само че като цяло митингът мина спокойно, само че притегли по-малко хора от предстоящото.

Няколко участници споделиха, че задачата е била да се насочи обръщение за единение и да се покаже, че поддръжниците на Тръмп поддържат разнообразието.

Напрежение се сътвори, когато протестиращи от групата "Животът на чернокожите има значение " се появиха с плакати в ръце, само че им бе дадена опция за изява на сцената, след което напуснаха с защита.



Друг под напрежение миг бе по-рано, когато жена с мегафон опита да прекъсне един от ораторите. Тя бе надвикана от поддръжниците на Тръмп, които скандираха "САЩ! Съединени американски щати " и я обкръжиха, само че в последна сметка тя си потегли и не се стигна до произшествия.





Сред изявилите се на сцената имаше представители на организациите "Латиноси за Тръмп ", "Гейове за Тръмп ", претенденти за конгреса, християнски организации. От високоговорители звучаха патриотични песни и се вееха американски флагове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР