Само извинение на Антон Тодоров не върши работа. Щом Бетина

...
Само извинение на Антон Тодоров не върши работа. Щом Бетина
Коментари Харесай

Александър Симов, БСП: Само извинението на Антон Тодоров не върши работа

Само опрощение на Антон Тодоров не прави работа. Щом Бетина Жотева още е в Съвет за електронни медии, значи това държание е разрешено. Това сподели в " Още от деня " Александър Симов, народен представител от Българска социалистическа партия, който съобщи още, че държанието на вицепремиера Валери Симеонов през днешния ден също е било неприемливо. В студиото на Българска национална телевизия Тома Биков от ГЕРБ изрази мнение, че въпросът е завършил след извинението на депутата Тодоров, а офанзивите идват от опозиционните среди.

Тома Биков, народен представител от ГЕРБ: Не би трябвало да има нито за ръководещи, нито за съпротива неуместни въпроси. Не съм останал с усещане, че има незададени въпроси. Мисля, че казусът е завършен. След изказването, което е направил, няма какви други въпроси да му зададем. Въпросът е до каква степен другите хора са справедливи. Атаките идват от опозиционни среди. Това е политически спор.
Той съобщи, че фактът, че се приказва за това нещо през днешния ден, значи има независимост на словото. По думите на Тома Биков свободата на словото зависи от публицистите, освен от политиците.
Александър Симов, депутата от Българска социалистическа партия: Само извинението не свърши работа. Поведението на Антон беше неприемливо. За мен е изненадващо за какво никой не разяснява Валери Симеонов като и той намекване надали не, че журналистът може да си загуби работата. Нямат право да го подлагат на критика, тъй като при Бетина Жотева никой не стана. След нея следва Антон Тодоров, след тях не ми се мисли кой идва. Абсолютно надменно държание на двама политици. Това държание е разрешено, откакто Бетина Жотева е още член на Съвет за електронни медии.
По проблема с президента Румен Радев Биков сподели, че всеки народен представител може да приказва разнообразни неща, само че водачът на ГЕРБ Бойко Борисов е дал доста ясно да се разбере, че партията им не желае война. Симов от своя страна изрази мнение, че Антон Тодоров приказва това, което мисли ГЕРБ, само че по думите му не може да си признае. " Комисията за тези бойни самолети беше направено за президентът да бъде нападнат. ", сподели Симов, а Тома Биков отхвърли някой да е желал война с президента
Тома Биков: Един от проблемите в отчета е, че служебното държавното управление взима решение един ден преди да бъде призован новия парламент. Има ясно болшинство. Защо е било това бързане, това е проблематично за нас. По тази логичност може би сме оповестили война и на НДК, тъй като правихме анкетна комисия и за НДК. Българска социалистическа партия бяха извънредно деликатни там. Брояха всяка стотинка и плочка по какъв начин с ее родила, а когато става въпрос за 1.5 милиарда, те споделят за какво вършиме тези неща. Никой не е желал война с президента. Според мен при започване на седмицата президентът позволи неточност като сподели, че някой желае да води война с него и той е подготвен за война. Президентството не е място за това. Ако те желаят, не вършат добра услуга на президента.Александър Симов: Комисията бе основана, когато господин Цветанов сподели, че не е бил поканена някъде. Президентът предизвести - не водете война с мен, тъй като в случай че обявите, аз мога да се защитя. Това е апел, дайте да се разберем и да не водим война.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР