Само добросъвестни длъжници ще могат да искат образуване на производство,

...
Само добросъвестни длъжници ще могат да искат образуване на производство,
Коментари Харесай

Революция! Ето кога опрощават парите на длъжника

Само добросъвестни длъжници ще могат да желаят формиране на произвеждане, в случай че желаят да удовлетворят всички свои кредитори и вследствие на това да бъдат освободени от непогасените отговорности.

А безкористен е оня дебитор, който поема отговорности, съгласно своето имуществено положение и приходи, и който със своите дейности не поврежда съзнателно или заради немарливост ползите на своите кредитори, посочи министър Зарков.
-->
Сред постъпилите по законопроекта мнения е и това на Световната банка, в което се приветства въвеждането на новата правна уредба, акцентирайки че множеството детайли в нея подхождат на най-хубавите практики.

„ Този закон идва, с цел да помогне на хората, изпаднали във краткотрайно усложнение, да получат втори късмет. Да ги извади от серпантина, в която, колкото повече старания поставят, толкоз повече затъват в блатото на задълженията си “, подчертава министърът на правораздаването.

Зарков изрази вяра законът да бъде признат до края на годината, защото подобен е и задължението на България по Плана за възобновяване и резистентност. 

„ С този закон служебното държавно управление одобри всички закони по ПВУ, които бяха от компетенцията на Министерството на правораздаването “, означи Крум Зарков.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР