>Само бързата намеса на Стефан Петров от Организацията за закрила

...
>Само бързата намеса на Стефан Петров от Организацията за закрила
Коментари Харесай

Циганската напаст в Бургас е извън контрол! Мургави индивиди извадиха нож на дете на площад Жени Патева

>
Само бързата интервенция на Стефан Петров от Организацията за протекция на българските жители предотврати по-сериозен случай.
Burgas24.bg разгласява описа на родолюбивия българин без редакторска интервенция.

Какво се случи преди 30 минути в центъра на град Бургас...

Вчера роми в бургаски квартал удариха с камък служител на реда, през днешния ден роми вадят нож на български деца. Алооо, къде е страната???

Преди към 30 минути ходя до градинката на Стария съд или площад "Жени Патева ", както други го знаят. В градинката има нещо като беседки и в една от тях имаше седнали няколко момчета и момиче на към 16-18 години. Седяха си и си приказваха.

Двамата роми минаха около тях и им споделиха нещо, след няколко крачки отново им споделиха. Момчетата отвърнаха и им споделиха да се махат по пътя си, само че ромите продължиха да се заяждат. Момчетата скочиха и отидоха до тях и си размениха реплики. Единият от ромите извади нож, само че едното момче не го вия и потегли към него. В последния миг извиках, че има нож и момчето се спря. Секунда по-късно и момчето можеше да лежи в локва кръв.

Подгониха ромите и всички потеглиха надолу по улица "Фердинандова ". Циганите изскубнаха едно дръвче, с цел да вземат коловете, с които се подпираше, само че бяха вързани един за различен и не съумяха, а единствено го изскубнаха. Събраха се доста хора, две коли стопираха, някаква жена и мъж се развикаха, само че никой не хвана ромите, не се обади на 112 или да предприеме други ограничения да отбрани българските деца.

Циганите продължиха посока градинката на Старата поща, а аз потеглих след тях. Звъннах на 112 и служителите на реда пристигнаха за минути, за което откровено им сервирам моите поздравления. Показах им ромите, които бяха спрели зад Старата поща, служителите на реда ги ревизираха, аз дадох документ за идентичност и телефонния си номер, с цел да спомагам, в случай че се наложи.

Циганите бяха хвърлили ножа и тогава разбрах, че са две девойки, а преди този момент едното го мислех за мъж. Бяха пияни или дрогирани и споделиха на служителите на реда, че отиват за лепило. направих две бързи фотоси, с цел да се предпазят хората в случай че ги видят, а и да знаят, че в случай че нещо се случи са въоръжени и рискови.

Двете циганки за високи към 165 см, леко трътлести и едната наподобява на мъж. Млади са, само че точните им години не мога да ги дефинира, само че служителите на реда ги знаят кои са. Започнаха да ме заплашват, да ме псуват, да споделят какво щяло да ми се случи и така нататък Това е един от доста дребното моменти, в които укорявам общината, че е поставила камери на някои места...

В центъра на град Бургас постоянно има проблеми с роми и проблематичните места се знаят, само че общината не взема ограничения. Вчера удариха служител на реда с камък (не за пръв път), през днешния ден извадиха нож на дете (пак не за пръв път), на следващия ден ще убият някой (отново не за пръв път).

Докога община, институции и страна ще мълчат по циганския проблем, докога българите ще сме жертва на тези същества, докога всякакви ръководещи ще покровителстват тази незаконна паплач, докога обществото ще бездейства? ДОКОГА?

Споделете поста, с цел да се види какво се случва в "Най-добрия град за живеене ", с цел да могат хората да се предпазят от тези и други роми, с цел да могат институциите да се задействат, а не да не престават да остават безучастни към циганските закононарушения против българи и български деца.

Спасението е в обединяването!
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР