Само 24 часа, за да получите обезщетение за щета, ако

...
Само 24 часа, за да получите обезщетение за щета, ако
Коментари Харесай

ДЗИ въвежда изцяло дигитализирана обработка на щети по застраховка КАСКО+

Само 24 часа, с цел да получите обезщетение за вреда, в случай че сте застрахован – това предлага ДЗИ посредством напълно цифровизиран развой на обработката на вреди по КАСКО+. За да получите компенсацията, като клиент на ДЗИ би трябвало да сте показали на застрахователното сдружение цялостния комплект от изискуеми документи по вредата.
Пълната цифровизация на процеса се реализира в четири лесни стъпки. Първо се подава съобщение за вреда онлайн. Следва правене на списък на уврежданията от мобилни устройства, изготвя се цифрово досие с всички съпътстващи документи и се прави онлайн инспекция на статуса по вреда.
Иновативният развой по обработка на вреди по КАСКО+ " Бърза писта " разрешава на клиентите да получат заплащане до идващия работен ден или в границите на 24 часа. С лансирането на неповторимата услуга ДЗИ затвърждава лидерската си позиция измежду водещите застрахователни компании на българския пазар. Обхватът на новия развой включва вреди с определен метод на споразумяване " Експертна оценка " и погашение на обезщетение по показани фактури.

От " Бърза писта " могат да се възползват също по този начин и физически лица с добра история на щетимост, имащи право на доверен/официален сервиз, чиито коли са с леки увреждания – до 5 детайла, без елементи за замяна. Общата стойност на ремонта не трябва да надвишава 1000 лева, като размерът на компенсацията се дефинира на база автоматизирана калкулация, заложена в системата.
Работата със системата, създадена особено за потребностите на ДЗИ, дава опция за бързи и улеснени дейности на чиновниците на компанията в границите на процеса по ръководство на вредата и приключването ѝ на идващия работен ден.
" Въвеждането на системи, особено създадени за нашите потребности, е единствено един аспект от непрекъснатия развой по цифровизация на услугите на ДЗИ. Всяка година следим повишение на търсенето на цифрови решения, което ни задължава като водещ осигурител и в границите на законовите благоприятни условия да влагаме в повишение на удовлетвореността на нашите клиенти “, разяснява новата услуга Бистра Василева, изпълнителен шеф " Общо и Корпоративно обезпечаване " в ДЗИ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР