Само 2 съставки, а толкоз много ползи! Рициновото масло и

...
Само 2 съставки, а толкоз много ползи! Рициновото масло и
Коментари Харесай

Смес от сода и рициново масло помага за лечение на 12 заболявания

Само 2 съставки, а толкова доста изгоди! Рициновото масло и содата за самун са потребни и независимо.
Но, смесете ли ги, ще имате разполагаем 12 разновидността за помощ при болки, охлузвания и косопад. С помощта на рициновото масло и содата освен ще се излекувате, само че и ще се разхубавите.
Как да ползвате тези 2 съставки, с цел да възстановите здравето и хубостта си? Ето и нашите 12 оферти!
1. Смес от сода и рициново масло подкрепя заздравяването на рани и охлузвания. Натъркайте изгореното или охлузено място с лекарствена примес от равни елементи рициново масло и сода и оставете да работи.

2. Същата примес съвършено се бори с брадавици и папиломи. Резултатът е забележим след няколко седмици постоянна приложимост.
3. Имате хронична диария? Използвайте сместа като компрес, прилаган в долната част на корема, и се отървете от това толкоз досадно и мъчително положение.
4. Но, в случай че приемате рициновото масло вътрешно, то ще има противоположен резултат – ще разхлаби затегнатия корем. Достатъчни са две супени лъжици дневно, признати на гладно.
5. Смесете сода за самун с няколко капки рициново масло и нанесете върху тъмните петна по кожата. Ще видите по какъв начин единствено след няколко процедури тъмните петна ще станат по-малко забележими.

6. Само няколко капки рициново масло ще ви освободят от отичане и сърбеж след захапване от инсекти.
7. Комбинацията от рициново масло и сода за самун интензивно се бори с гъбичките на ноктите.
8. Ежедневен масаж на скалпа с рициново масло подтиква растежа на косата. Доказано от практиката!
9. Компрес от сода и рициново масло, положен в региона на кръвта, ще ви избави от болката, в случай че сте се секнали или преуморили.

10. Редовният масаж на ставите с тази примес ще понижи отлагането на соли и ще предотврати доста неприятни проблеми.

11. Леко натъркайте с тази примес клепачите преди лягане. Такава процедура ще помогне за унищожаване на подуването и зачервяването на клепачите, и елементарно ще ви избави от признаците на сезонните алергии.

12. Прием на рициново масло вътрешно оказва помощ при алергични болести. Взимайте всяка заран до 5 капки от това вълшебно масло, и вие ще се чувствате доста по-добре!

Както сами се убедихте, примес от рициново масло и сода може да направи чудеса за вашето здраве и хубост. Ефективността на обичайна медицина работи без подозрение.

Инфо: За дамата

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР