Съкровената мечта на сестрите Анна и Луси Дечинкуе е да

...
Съкровената мечта на сестрите Анна и Луси Дечинкуе е да
Коментари Харесай

Еднояйчни близначки искат да забременеят едновременно от един и същи мъж

Съкровената фантазия на сестрите Анна и Луси Дечинкуе е да забременеят. По-интересното в тази ситуация е, че желаят това да се случи по едно и също време, и то от един и същи мъж.

37-годишните Анна и Луси от Пърт, Западна Австралия, са еднояйчни близначки, които разкриват огромното си предпочитание в профила си в Инстаграм. Там двете атрактивни дами постоянно споделят фотоси с общия си сътрудник – 36-годишният електромеханик Бен Бърн.

В пост под фрагментите младите дами с идентични тоалети потвърдиха желанията си да имат свои бебета, уверени, че могат да го реализиран по едно и също време.

Бен и дамите на сърцето му са дружно от 11 години. На фотосите, оповестени в обществената мрежа, той театралничи ухилен с годениците си, които имат вяра, че скоро ще станат майки на децата му.

„ Никога преди не бяхме правили тест за бременност. Но към този момент действаме. Ние сме на 37 години и взехме решение, че желаеме да имаме деца в този момент “, споделя Анна пред Extreme Sisters на TLC.

От своя страна Люси прибавя: „ Трябва да имаме бебета едновременно. Получавам инфаркт единствено при мисълта, че Анна може да е бременна, а аз не. “

Откакто се помнят, близначките са привикнали да споделят всичко дружно и постоянно са били неразделно една до друга. Сега и двете спят в едно легло с колегата си, носят едни и същи облекла и даже се къпят дружно.

Бен предложил брак на близначките предходната година с думите: „ Анна, ти означаваш света за мен и желая да прекарам живота си с теб. И Луси, ти означаваш света за мен и аз също желая да прекарам живота си с теб. Обичам те, обичам ви и двете.”

Дуото не се интересува какво споделят хората. „ Да споделяме общ сътрудник е нещо изцяло обикновено за нас. Имаме си гадже и тримата спим в едно легло. Всички момчета, в сърцата и фантазиите си, желаят две приятелки”, уверени са още те.

Голямата цел в живота им, за реализирането на която близначките работят в този момент, е да забременеят едновременно от избраника на сърцето си. Стискаме им палци!

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР