Съжалявам са случилото си. Не съм искал да стане така.

...
Съжалявам са случилото си. Не съм искал да стане така.
Коментари Харесай

Първи думи на убиеца с поршето, карал със 195 км/ч

" Съжалявам са случилото си. Не съм желал да стане по този начин. Извинявам се на всички, също и на моето семейство. Не съм карал след използването на алкохол и опиати ". Това заяви Димитър Любенов, водачът, предизвикал катастрофата с поршето си на Околовръстното шосе в София, на влизане в правосъдната зала, написа Блиц. 

Съдът гледа мярката за неотклонение на 39-годишния мъж. 
-->
В правосъдната зала стана ясно, че той е карал със 195 км/час, а ограничаването е  80 км/час. 

При катастрофата загина френски жител, а други двама са в болница - французойка и българин.

С заплаха за живота остава 62-годишната френска гражданка, тя е в болница " Св. Анна " със строшен таз, фрактура на гръбнака и черепно-мозъчна контузия.

39-годишния Димитър Любенов е карал пийнал и дрогиран, сподели резултатите от тестванията му. Според проверяващите той е приел кокаин директно преди да се качи на спортната си кола, тъй като той е опиат, който бързо се разгражда в организма. Карал с 1,73 промила алкохол в кръвта.

Причинилият на злополуката на Околовръстното бил с 35 фиша за нарушавания на пътя.

Свидетели твърдят, че е имало явна непосредственост сред арестувания водач и служителка на полицията, която участвала на местопроизшествието, написа dnes.bg.

" Направи усещане онази вечер едно непочтено държание на чиновник на Министерство на вътрешните работи от " Охранителна полиция ". Тя беше в неестествена непосредственост с причинителя на закононарушението и неговия съучастник - подсмиване, физически контакт посредством потупване, фамилиарничене и като цяло непочтено държание на еднообразен чиновник, което уронва престижа на многото почтени работещи чиновници в Министерство на вътрешните работи. Бих споделила, че извънредно доста прилича случая " Семерджиев " - като тамошната полицайка ", показа видяното Биляна Борисова.

От прокуратурата дадоха отговор, че на този стадий нямат данни за " полицейски чадър " над арестувания.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР