Сагата с участието на световния №1 в мъжкия тенис –

...
Сагата с участието на световния №1 в мъжкия тенис –
Коментари Харесай

Ефектът Джокович. Още звезди отказват ваксини?

Сагата с присъединяване на международния №1 в мъжкия тенис – Новак Джокович на Australian Open, може да се повтори, оповестява gol.bg.

Тепърва може да станем очевидци на нови кавги, свързани с ваксинац;ията на спортисти.

В края на този месец стартира Световната сърф лига. Първите две надпревари са в Хавай, след това има едно в Португалия и следват два кръга в Австралия, които ще се проведат през април и май. Но две от най-големите звезди в този спорт могат да бъдат изправени пред проблема като с Джокович.

Легендата Кели Слейтър, който е 11-кратен международен първенец, както и актуалният №1 в света Габриел Медина, занапред ще разкрият дали са имунизирани. Слейтър към този момент се застъпи за сръбския тенисист, като разгласява в обществените мрежи, че Стокхолмският синдром може да промени името си на Мелбърн/Австралия..

През август Медина отхвърли предложение от Бразилския олимпийски комитет за ваксина преди Игрите в Токио, където зае 4-то място. Но на идващия ден написа в обществените мрежи, че имунизациите избавят живот и скоро ще си постави.

Но още не е ясно дали го е направил. Двамата получиха категорично предизвестия от спортния министър на Австралия Ричард Колбек, че нямат късмет да влязат в страната, в случай че не съблюдават разпоредбите.

В близко бъдеще Австралия е хазаин на още огромни спортни събития, което може да сътвори проблеми за неимунизираните спортисти.

А тази година Австралия още веднъж е хазаин на Гран При от Формула 1 за първи път от 2019 година

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР