Сагата около базите на ЦСКА-София и най-вече около стадион Българска

...
Сагата около базите на ЦСКА-София и най-вече около стадион Българска
Коментари Харесай

ЦСКА-София иска нова оценка на Армията

Сагата към базите на ЦСКА-София и най-много към стадион " Българска войска " е надалеч от своя свършек. Според информация на " Тема Спорт " съществува възможност да се стигне до наново оценяване на стадиона. Това обаче минава през обжалване на актуалната експертиза и в случай че то бъде утвърдено, цялата процедура ще би трябвало да мине отначало.

Вещите лица към този момент оцениха при започване на април " Армията " и Панчарево на общо 32 274 900 лв.. Стадионът е на стойност към 25 милиона, а базата край София - към 7 милиона. От клуба са приели оценката на Панчарево, само че не са съгласни с тази на стадиона, като управлението счита, че тя е изключително повишена. От ЦСКА-София са подготвени да стартират активност по Панчарево, само че във връзка с стадиона желаят експертизата да бъде обжалвана. Възможно е базата край София да бъде извадена от общия апорт със стадиона, с цел да може да се започва активност по нея, до момента в който не се откри решения за " Армията ".

Един вероятен сюжет е оценката на оборудването в Борисовата градина да бъде обжалвана. Това би трябвало да се направи от сдружението " Сердика спортни парцели ", което на процедура е притежател на стадиона. Ако жалбата бъде утвърдена ще се пристъпи към правене на оценка. Това значи повторна процедура по назначение на движимости лица (б.а. - първата такава лиши над 3 месеца заради отхвърли на няколко индивида да станат оценители) и оттова правене на друга експертиза. Тоест, процесите към " Армията " може да се проточат още няколко месеца.

При тази обстановка общото сдружение сред ЦСКА-София и страната " Спортни парцели " Българска войска " надали ще бъде учредено в скоро време. Първо " алените " желаят да получат по-справедлива оценка на стадиона и едвам по-късно да налеят паричната му стойност в общото сдружение. Кога обаче ще се стигне до разрешаване на проблема, надали е допустимо да се планува.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР