Съединените щати възнамеряват да унищожат, ако е необходимо, ракетите на

...
Съединените щати възнамеряват да унищожат, ако е необходимо, ракетите на
Коментари Харесай

САЩ имат готовност да унищожават ракети преди техния пуск

Съединените щати имат намерение да унищожат, в случай че е належащо, ракетите на евентуален съперник преди техния пуск, предава TACC, представена от " Фокус ". Такова предизвестие се съдържа в изказване на изпълняващия длъжността министър на защитата Патрик Шанахан, по отношение на нова тактика за по-нататъшното развиване на американската система за противоракетна защита (ПРО), оповестена в четвъртък.

``
реклама

Според него, тази теория дефинира " изчерпателен и ешелониран метод за попречване и отбиване на противников ракетни офанзиви посредством съчетание на възпиращи, дейни и пасивни ограничения на противоракетната защита, както и на офанзивни интервенции за заличаване на нападателни ракети преди стартирането им ".Както беше маркирано, Съединените щати също по този начин имат намерение да разработят " изчерпателен метод към противоракетната защита от рискови страни и районни ракетни закани ". Този метод ще обезпечи основаването на средства за прихващане на противников ракети " на всички стадии на полета след старта ".

Шанахан е добавил, че стратегиите за създаване и произвеждане на ракети от КНДР и Иран провокират сериозна угриженост у Съединените щати. „ Докато работим по нов път към мира на Корейския полуостров, ракетите в Северна Корея не престават да провокират сериозна угриженост у нас, както и иранските ”, сподели той.Шанахан твърди, че американските " съперници знаят, че сегашният защитителен капацитет (на САЩ) е ефикасен по доста способи ".

" Разочаровани от нашите средства за отбрана, те нападателно търсят нови технологии, с цел да заобиколят модерните системи ", съобщи изпълняващият длъжността министър на защитата. “Тези нови технологии водят до нови закани и тези закани са по-трудни за следене и елиминиране ". Обръщайки се към " американските съперници ", той сподели: " Виждаме какво вършиме и подхващаме ответни дейности. "

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР