Съединените щати съвместно с Литва ще проведат учения на полигона

...
Съединените щати съвместно с Литва ще проведат учения на полигона
Коментари Харесай

САЩ прехвърлят военни и танкове за учения в Литва

Съединените щати взаимно с Литва ще проведат учения на полигона в Пабраде. От литовското Министерство на защитата обявиха, че маневрите са планувани авансово и „ не са свързани с каквито и да е събития в района ”, заяви „ Дойче веле ”.
Днес американските военни дойдоха в Литва дружно с тежка бронетехника за взаимни учения на полигона Пабраде покрай границата с Беларус.
 Бяла жена цялостен живот се показва за тъмнокожа Бяла жена цялостен живот се показва за тъмнокожа
Преподавател в университета „ Джорд Вашингтон ” в Съединени американски щати съобщи, че през целия се професионален живот се е представяла за тъмноко...
В маневрите на сухопътните сили на Съединени американски щати ще вземат участие бойните танкове Abrams, унифицираните танкове Bradley, всъдеходи и към 40 единици друга помощна техника. Към ученията се включиха литовски военни и дислоцираният в Литва консолидиран батальон на НАТО.
Ротацията на американските войски в Литва съставлява сдържащ фактор, който има изключително значение за напъните на НАТО в Балтийския район, акцентира министърът на защитата Раймундас Кароблис.
От военното ведомство прецизират, че ученията са били планувани авансово и „ не са свързани с каквито и да е събития в района ”.
По-рано беше обявено, че в допълнение към американските военни в годишните маневри от 14 до 25 септември ще вземат присъединяване до 1 000 военнослужещи, както и военни самолети от Франция, Италия, Германия, Полша и други страни.
 Руските тролове с нова атака за изборите в Съединени американски щати Руските тролове с нова атака за изборите в Съединени американски щати
Компанията Фейсбук заяви, че хора, свързани с петербургската " фабрика за тролове ", която беше част от съветската интервенция в американските...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР