Съединените щати със сигурност са отворени за обучение на украински

...
Съединените щати със сигурност са отворени за обучение на украински
Коментари Харесай

САЩ готови да обучават украински пилоти на F-16

Съединените щати " сигурно са отворени " за образование на украински водачи на F-16 на американска земя, съобщи представител Белият дом, само че публични лица предизвестиха, че процесът е комплициран и ще отнеме време.


" Причината, заради която вършим това, е част от по-дългосрочни и по-широки старания, с цел да сме сигурни, че продължаваме да подобряваме украинските качества за самоотбрана и военни качества в дълготраен проект ", съобщи координаторът на Съвета за национална сигурност за стратегическите връзки Джон Кърби, представен от Си Ен Ен. " Ще мине известно време, преди самолетите да се появят в Украйна и да бъдат интегрирани във въздушния флот. "

Кирби добави, че с изключение на прехвърлянето на самолетите и образованието на водачите, украинските съдружници би трябвало да основат и " цялата логистика по поддръжката и напъните за поддръжка, които са свързани с съществуването на съвременни самолети като F-16 ". Той акцентира, че " всичко това лишава известно време ", и сподели, че образованието се организира на британски език.

" Ще поддържаме Украйна толкоз дълго, колкото е належащо ", сподели той. " Нетърпеливи сме да продължим напред, с цел да предоставим на Украйна този дълготраен потенциал, подобаващото определение за този развой е, че сме " нетърпеливи. "

" Ако потенциалът за образование в Европа бъде доближат, сигурно сме отворени за осъществяване на образование на украински водачи тук, в Съединените щати ", добави Кърби. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР