Съединените щати, Канада и Япония също наложиха нови ограничения срещу

...
Съединените щати, Канада и Япония също наложиха нови ограничения срещу
Коментари Харесай

САЩ, Канада и Япония с нови ограничения срещу Русия

Съединените щати, Канада и Япония също постановиха нови ограничавания против Русия. 

Държавният департамент на Съединени американски щати вкара нови наказания против 11 високопоставени представители на съветския защитителен бранш. Сред тях са шефът на Руската армия Виктор Золотов, шефът на Федералната работа за военно-техническо съдействие Дмитрий Шугаев, както и 8 заместник-министри на защитата. Техните активи в Съединени американски щати ще бъдат замразени, а на американски жители и компании се не разрешава да вършат бизнес с лицата от листата.Бяха възобновени и глобите против президента на Беларус Александър Лукашенко и наложени ограничавания и на неговата брачна половинка.

Канадаобяви, че постанова наказания на 15 съветски държавни чиновници, които са помогали и подкрепяли нашествието в Украйна. Канада към този момент затвори въздушното си пространство и пристанищата си за съветски самолети и кораби и изпрати вонна помощ на Киев.

Властите в Япония също оповестиха спомагателни наказания. Ще бъдат замразени активите на още 17 руснаци, измежду кото 11 депутати, петима членове на фамилията на банкера Юрий Ковалчук, както и милиардера Виктор Векселберг. С този ход общият брой на руснаците, на които Япония замразява активите в отговор на рецесията в Украйна, доближи 61.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР