Съдия Красимира Донева от Окръжния съд в Бургас току-що реши

...
Съдия Красимира Донева от Окръжния съд в Бургас току-що реши
Коментари Харесай

Върнаха в ареста тримата бандити, карали ученици да продават дрога

Съдия Красимира Донева от Окръжния съд в Бургас преди малко реши да промени мярката за неотклонение на Илко Паскалев, Божидар Дачев и Тодор Пъчков от домакински арест в задържане под стража. Тримата са упрекнати в наркоразпространение и рекет.

28-годишният Илко Паскалев и компанията му бяха задържани при спецакция на 13 май наоколо до Новата поща в Бургас. Именно тогава в Илко Паскалев са открити 1200 лева, с които Димитър Бахчеванов си е платил таксата успокоение.

Адвокатът на Илко Паскалев - Петър Димитров, по всякакъв начин се опита да отбрани клиента си, като акцентира, че същинският дилър на дрога е точно Димитър Бахчеванов, на чийто описа лежи обвиняването против тримата бургазлии.

" Изводите на държавното обвиняване и проверяващите са само на база разпитите на лица, които се занимават с опиати. Единият е Александър Павлов, по прякор Пабло, евентуално анансиращо с известния колумбийски наркобос. Димитър Бахчеванов пък е разпитван няколко пъти в интервала от 20.12.21 година до момента. На един от тях през май т.г. за първи път загатва, че в миналото е дал на Илко Паскалев 2500 лева При всички " покупко-продажби ", които разказват проверяващите, Илко липсва, Срещите ги осъществятва Александър Павлов и Бахчеванов. Относно Димитър Димитров - Делфина считам, служителите на реда са му помогнали да опише някои неша и по тази причина през днешния ден не е тук, макар че е с обвиняване ", сподели юрист Петър Димитров, цитира " Флагман ".

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР