Един човек загина, а двама са ранени след катастрофа, в

...
Един човек загина, а двама са ранени след катастрофа, в
Коментари Харесай

Катастрофа с кола на НСО, в която е пътувал Кирил Петков: Има загинал и ранени

Един човек почина, а двама са ранени след злополука, в която е взел участие автомобил на НСО, с който е пътувал съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков.

Около 17.30 часа през днешния ден, 16 май, длъжностен автомобил на Националната работа за защита е претърпял пътно-транспортно произшествие на входа на кв. „ Аксаково “ във Варна, оповестиха от НСО. Автомобилът, в който се е намирал съпредседателят на Кирил Петков, се е движил на път с преимущество, което е отнето от различен автомобил.

При удара тежко потърпевш е лидерът на другия автомобил, който след това е умрял. Придружаващата го жена е в болнично заведение. Петков не е ранен. Охраняваното лице и лидерът на служебния автомобил на НСО не са потърпевши.

Националната работа за защита оказва цялостно подпомагане на Министерство на вътрешните работи и на способената Военно-окръжна прокуратура за изясняването на обстоятелствата и събитията към случая.

 

Пиарът на „ Продължаваме промяната “ Найо Тицин разгласява и фотография от злополуката, съпроводена от къс текст: „ Човек не знае като се разсъни какво му е писано да се случи денем. “

В колата на НСО са пътували четирима души, а в другия автомобил двама на възраст към 60 години, съобщи БГНЕС.

На място е умрял водачът на цивилната кола. Двама души са потърпевши и те са откарани във варненската болница „ Света Анна “. Единият пациент е жена на 58 години със съчетана контузия и в тежко положение, прецизираха за БГНЕС от пресцентъра на болничното заведение. „ Все още не можем да кажем, че е вън от заплаха живота й “, съобщи пиарът на болничното заведение. Другият потърпевш е водачът на автомобила на НСО. Той е на 37 години и неговото положение е положително.

Военен прокурор и следовател пътуват към мястото на случая за оглед.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР