Садгуру се възстановява и здравословното му състояние е стабилно, съобщиха

...
Садгуру се възстановява и здравословното му състояние е стабилно, съобщиха
Коментари Харесай

Садгуру претърпя спешна мозъчна операция

Садгуру се възвръща и здравословното му положение е устойчиво, оповестиха от учредената от него фондация ИША. „ Садгуру неотдавна претърпя животозастрашаваща здравна обстановка. В момента той се възвръща добре “ - се споделя в известието.
Духовният лидер Садхгуру Джаги Васудев е бил изправен пред „ животозастрашаваща “ незабавна здравна обстановка и е претърпял мозъчна интервенция, стана ясно през вчерашния ден. Той се възвръща и здравословното му положение е устойчиво, споделиха от фондацията. 
66-годишният Садгуру е претърпял голям брой кръвоизливи в мозъка, преди да бъде приет в болница заради мощно главоболие. Тъй като обстановката се влошила, на 17 март се е наложила незабавна мозъчна интервенция за облекчение на кървенето в черепа, потвърдиха от управлението на веригата лечебни заведения Indraprastha Apollo.
Един от невролозите, взел участие в животоспасяващата интервенция на духовния лидер - доктор Винит Сури сподели: „ Преди няколко дни Садгуру претърпя мозъчна интервенция след животозастрашаващ кръвоизлив в мозъка. Садгуру се възвръща доста добре и екипът от лекари, направили интервенцията, споделят, че положението му се възстановяване над упованията. "
Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР