Съдебни пристави са опразнили банковите сметки на руския клон на

...
Съдебни пристави са опразнили банковите сметки на руския клон на
Коментари Харесай

Москва опразни сметката на руския клон на "Гугъл"

Съдебни пристави са опразнили банковите сметки на съветския клон на " Google ", с цел да приберат правосъдни санкции, присъдени на компанията за това, че не отстранява недопустимо за управляващите наличие.

През април Федералната работа за правосъдни реализатори е изтеглила всички средства от сметките на съветското юридическо лице " Google ". Парите са приведени на краткотрайна сметка на службата, оповестява съветската организация " Интерфакс ", като се базира на отчет на Гугъл LLC.

В материалите на компанията се показва, че към 31 декември 2022 година салдото на паричните средства и паричните еквиваленти е 375.5 милиона рубли против 3.09 милиарда рубли в края на 2021 година и 11.4 милиарда рубли в края на 2020 година

Службата на правосъдните пристави е отписала 10.3 милиарда рубли от сметките на компанията през 2022 година.

През май съветското поделение на американската компания заведе дело в Московския трибунал против службата, оспорвайки дейностите на правосъдните реализатори.

Руският офис на " Google " получи присъди да заплати общо към 30 милиарда рубли санкции за отвод да отстрани наличие, обвързвано с войната в Украйна и за ЛГБТ агитация. Това го трансформира го в най-големия дебитор по отсъдени финансови наказания за нарушение на закона. Клонът подаде иск за оповестяване на банкрут през май.

 " Google " ликвидира съветския си офис след напън от страната

От началото на 2021 година най-големите интернет услуги - " Google ", " Телеграм ", " Facebook " и TikTok, бяха санкционирани за отвод да отстранен наличие, неразрешено в Русия.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР