Съдебната сага между Диана Димитрова и Юлиан Вергов се вихри

...
Съдебната сага между Диана Димитрова и Юлиан Вергов се вихри
Коментари Харесай

Вергов разкри! Страшни думи на Диана към детето му

Съдебната сага сред Диана Димитрова и Юлиан Вергов се вихри с цялостна пара, макар излязлото решение на съда в интерес на артиста неотдавна. Прокуратурата отхвърля да образува досъдебно произвеждане по сигнала на Димитрова за закононарушение от общ темперамент, написа " Уикенд ",

Но това, което в действителност се е случило сред Вергов и Димитрова, по-точно написаното от нея до щерка му, ще ви накара да се хванете за главите. Историята се разкрива малко по-малко и става все по-грозна!
-->
" Запознах се с Диана Димитрова на фотосите на сериала " Откраднат живот ". Имахме близки другарски и професионални взаимоотношения. Единственият спор, който съм имал с нея, е бил чисто вербален.

Tова се случи пред част от екипа на сериала. Поводът беше, видяни от мен (в телефона на щерка ми) текстови и гласови известия от Диана Димитрова, чието наличие не поисквам на никой родител да види и чуе в телефона на 15-годишното си дете.

Повярвайте ми, не желаете да знаете какво видях там. И все пак държа да заявя напълно ясно, че аз в никакъв случай не съм удрял Диана Димитрова, нито е имало каквато и да било форма на физическо принуждение от моя страна.

Всеки, който твърди противоположното, е чисто и просто измамник. Всеки, който твърди, че над тридесет души – снимачен екип от изключителни експерти, са станали очевидци на непочтено отношение по отношение на жена и нито един от тях не е реагирал, е измамник. ", сподели Вергов.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР