Съдбоносни надпревари очакват участниците във финалните предизвикателства в третия сезон

...
Съдбоносни надпревари очакват участниците във финалните предизвикателства в третия сезон
Коментари Харесай

Гладиаторски битки във финалната седмица на „Един за друг“

Съдбоносни съревнования чакат участниците във финалните провокации в третия сезон на „ Един за различен “ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA. Всяка игра ще бъде решаваща, а довечера една двойка ще отпадне и ще загуби шанса да се бори за успеха. На първа позиция с най-голяма извоювана сума за момента в генералното класиране застават Поля и Димитър , а на последно Гергана и Радослав .

Игра на нерви ще тества търпението на участниците в идното тестване довечера. Двойките ще се състезават по едно и също време, като всяка от тях ще би трябвало да реалокира и подреди блокчета от единия до другия завършек на особено самостоятелен кулоар, задържайки ги единствено с дланите си. За да се оправят сполучливо със задачата, те ще би трябвало да запазят успокоение, да показват отлична работа в екип и да не разрешават на напрежението да надделее. Справилите се най-бързо с предизвикването ще се върнат във Вилата на любовта , а най-бавните ще се разделят с „ Един за различен “ вечно.

Кой ще си тръгне от предаването единствено със мемоари и кои четири двойки ще продължат напред в надпреварата? Какви трогателни моменти и изненади чакат участниците в последните им дни в „ Един за различен “? Кой ще бъде огромният победител в най-романтичното предаване в българския ефирен ефир? Не пропускайте да видите грандиозния край на „ Един за различен “ в четвъртък от 21:00 ч. по NOVA.

Следете и формалния на „ Един за различен “ за още настоящи вести.

Кастингите за идващия сезон на „ Един за различен “ към този момент са отворени. Всички искащи да се запишат, могат да го създадат на адрес:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР