Съдба има. Това е антоним на свободата на волята, която

...
Съдба има. Това е антоним на свободата на волята, която
Коментари Харесай

Съдба няма?

 Съдба има. Това е антоним на свободата на волята, която има свободният човек. Съдбата е определение. Като студено или горещо.

е сумата от всички условия, които са били предопределени и по този метод въздействат върху живота ви, без значение от вашите стремежи. Или по този начин – резултатът от тази сума е орис.

Още един път, ориста е нещо, което някой е решил за вас и е подготвил за вас, и не е наложително да има планове за вас. Това не са безусловно „ висши ” сили, като бог/богове, условия на непреодолима мощ – форсмажор, и не е заповед от горната страна. Възможно е ориста да е била готова за вас от сътрудник, родственици, познати или даже от случай в живота.

Вашият живот се състои от верига от събития и условия, някои от които са предопределени. Но другата част се дефинира от вас. Обемът на частите зависи от това до каква степен сте дейни.

Създавайки лични условия, вие променяте живота си, което значи, че променяте резултата, който ви извежда от въздействието на външни фактори. А в случай че сте суперактивни и част от събитията, които сами сте основали, надвишат сериозно външните фактори, вие ще вземете живота си в свои ръце.

Съдбата е просто още едно определение. Не живейте по избрания, не поставяйте живота си в рамки.

Денис Ядик- thequestion

Мудра, която ще притегли на ваша страна Съдбата!

 

Какво е орис и дали тя в действителност съществува? Дори и през днешния ден е доста мъчно да се даде категоричен отговор на този въпрос. Изглежда, че всичко в този свят се случва…

Цялата публикация

Мъдростта Дзен: Само Вашите Мисли дефинират Вашата орис – II

 

Вашите мисли дефинират вашата действителност. Проблемът с идеализирането на позитивното мислене се заключва в опитите да се скрие негативизма. Но един позитивен метод към концепцията за благополучие самичък по себе…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР