Съдът постанови глоба от 300 лв. на Жени Калканджиева по

...
Съдът постанови глоба от 300 лв. на Жени Калканджиева по
Коментари Харесай

300 лв. глоба за Жени Калканджиева за дребно хулиганство

Съдът постанови санкция от 300 лева на Жени Калканджиева по формираното против нея дело за дребно безчинство след скандал със съседи.
" Мис България " 1995 беше арестувана в нощта против Гергьовден тази година, откакто влезе в остри пререкания с хора от кооперацията, в която живее, и даже хвърля сурови яйца по тях. Съседка съобщи, че шефката на известна фешън организация даже блъснала майка й, блъскала по врата на фамилното им жилище и обиждала фамилията.

Пред съда през днешния ден Калканджиева се извини за постъпката си и сама дефинира държанието си като " непочтено ", осведоми NOVA.

Обяви, че се е държала по този начин в миг на изтощение и беззащитност. Каза още, че желае всичко това да завърши по-бързо, защото и синът й бил пострадал от протичащото се.

Веднага след абсурда Калканджиева пожела момчето да отиде с нея в ареста, което провокира инспекция от Агенция за протекция на детето.

Пред магистратите " Мис България " 1995 сподели още, че делото е " провокация ", която цели очерняне на имиджа й. Калканджиева показа и писмо в нейна поддръжка, подписано от част от съседите й.

Решението на съда да санкции шефката на фешън организация предстои на обжалване. Тя съобщи, че е подготвена да заплати глобата, само че въпреки всичко желала да се съветва с юристите си.

Две седмици преди задържането на Калканджиева, брачният партньор й, Стефан Манов-Тачо, бе арестуван и след това пуснат под гаранция, откакто нанесе побой над различен комшия от същия жилищен блок. Калканджиева съобщи, че абсурдът е почнал след замяна на псувни сред съседа и нейния мъж, който слязъл на улицата по чорапи. После Тачо блъснал съперника си по носа.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР